JEG GIVER DIG MIT ORD

En roman om at overgive sig – langt om længe.

Kalendergaver? Er det ikke for små børn? Molly og kammeraterne i 9. klasse bliver tvunget af deres lærer til at give hinanden gaver, og det udvikler sig både plat og pinligt. Det bliver Atle, der skal give til Molly. Den creepy fyr! Han har været tre år i klassen, men hun kender ham overhovedet ikke og har aldrig haft noget med ham at gøre. Molly vil have det hurtigt overstået, men Atle er i et specielt julehumør og lader hende ikke slippe.

Udgivet af Høst & Søn, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lektør:

”Rigtig god og kort hverdagsberetning om livet som ung. En lille medrivende og nutidig fortælling. Den er skrevet i et letlæst sprog, men der er stadig plads til at lege med både form og ord.”

”En sød kærlighedshistorie, der vist kan få smilet frem på alles læber. Annette Bjørg skriver en detaljeret historie om kærlighed, fuld af spænding og mystik. Jeg brugte cirka tre kvarter på at læse bogen, så hvis du leder efter en bog, som du kan bruge weekenden på, er denne ikke den rette. Udover det er det dog en rigtig dejlig historie, som jeg bestemt vil anbefale dig at læse!” – Fra Bookeater.dk