Interview om Frihjul

I dag bringer Fyens Stiftstidende et interview med mig om min nyeste bog, ungdomsromanen Frihjul. Avisen kunne heldigvis godt se den lokale vinkel, da jeg selv kommer fra den egn, hvor min hovedperson havner med sin stjålne bil.

Frihjul har også fået en rigtig god lektørudtalelse, og det er jo supervigtigt i forhold til bibliotekernes indkøb:
“Spændingsfyldt roman om det at finde sig selv skrevet i et letlæst, men alligevel medrivende sprog. Kan anbefales til unge, der går efter en ikke alt for tung roman om at finde sin vej. Anbefales bredt indkøbt.”
Så nu kan I forhåbentlig finde den på hylderne på jeres lokale bibliotek.

Her er et link til interviewet i Fyens Stiftstidende: https://www.fyens.dk/kultur/Forfatter-Annette-Bjoerg-Jeg-laenges-tilbage-til-landskabet-paa-Oestfyn/artikel/3329597

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *